Terug

Dots & Arrows

Toegankelijkheid uitstralen als technologisch nichebedrijf

Scroll

Het project

Als integratie -en API management partner, is Dots&Arrows niet bepaald een bedrijf waarvan er 13 in een dozijn bestaan. Daarnaast is het een kwalitatieve maar kleine speler in vergelijking met haar internationale concurrenten. Toch raakt Dots & Arrows meer en meer bekend als interessante match voor veel enterprise bedrijven en wij zijn ervan overtuigd dat hun hippe design hen een streepje voor geeft wanneer een potentiële klant hen online tegen het lijf loopt.

Onze rol

  • Rebranding
  • UX & UI
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Copy
  • Print
  • Merchandise
Dots & Arrows website homepage

U vraagt, wij adviseren en dàn draaien we

De vraag van een klant, blijkt niet altijd de juiste oplossing te zijn voor het merk an sich. In het geval van Dots & Arrows was de initiële vraag: ‘maak van onze landingspagina een volledige website’. Wij stelden voor om er een volledige rebranding aan te koppelen om het eindresultaat een flinke meerwaarde te geven. Upselling, zeg je? Uiteraard. Toch zijn we vooral op zoek naar de beste outcome voor een project. Door meer karakter in de website te steken, speelse elementen toe te voegen en de branding een futuristische touch te geven, straalt Dots & Arrows een identiteit uit. De gebruikerservaring is daarnaast van een heel ander niveau dan een basic informatieve website.

Dots & Arrows website op tablets
Dots & Arrows hoodie
Dots & Arrows mok

Competitief design

Door niet enkel te focussen op de upgrade van een landingspagina, maar ook gericht op zoek te gaan naar stijl, kleur, beeldmateriaal en lettertypes speelt Dots & Arrows nu in een andere ‘league’. Door de meer technologische, innovatieve en overall moderne uitstraling geeft het bedrijf een geloofwaardig visitekaartje af om op die manier op te vallen tussen grotere partijen binnen het vakgebied.

Dots & Arrows Tech Days banners
Dots & Arrows Tech Days branding

Simple does not mean easy

Een fris, hip en modern design oogt eenvoudig. Maar vergis je niet, er ging een intensieve brainstormsessie en veel schetswerk aan vooraf om tot dit clean resultaat te komen. Het design moest namelijk een evenwicht bieden aan de complexe materie die Dots & Arrows behandelt. Door het design straightforward te houden, creëren we een vorm van toegankelijkheid. Het kleurenpallet heeft een futuristische touch die de vooruitstrevende cultuur van Dots & Arrows weerspiegelt.

De lijn doortrekken

Na de oplevering werden we door Dots & Arrows aangehaakt voor evenementen, employer branding en merchandising zodat de huisstijl in iedere hoek van het bedrijf kon worden doorgetrokken. Dit zorgde enerzijds voor meer herkenbaarheid maar stimuleerde ook het samenhorigheidsgevoel.

Dots & Arrows Tech Days nametag
Dots & Arrows Tech Days button
Dots & Arrows Tech Days Instagram story

Wil jij ook opvallen tussen de concurrentie?

Let's meet