Skip to main content

Grafisch materiaal voor DataSense

Klant

DataSense

Diensten

  • Social Media
  • Content Creation

Templates to go voor DataSense

Templates om zelf aan de slag te gaan, kan dat? Natuurlijk. DataSense vond in ons de ideale partner voor het ontwerp van templates en de hulp bij ad hoc vragen. Want ook op korte termijn en voor kleine opdrachten primeert kwaliteit. Vanzelfsprekend, vinden wij.

Toveren met templates

Herkenbaarheid is één van de sleutels tot succes, zowel wat betreft het visuele aspect als in woordkeuze en algemene stijl. Om een duidelijke lijn te creëren, is een duidelijke visie nodig. Die heeft DataSense. Die lijn en visie vertaalden we naar een complete huisstijlgids, met alles erop en eraan (lees: van fonts en kleuren, tot do’s a dont’s).

Dat sterke templates in de huisstijl écht wonderen kunnen doen. Dat bewezen we met een hele reeks templates voor DataSense. Zowel voor hun Worddocumenten en PowerPointpresentaties als voor een reeks social media templates creëerden we het grafische materiaal. Eenvoudig aanpasbaar, zodat de teams er zelf mee aan de slag kunnen.

Kleine stapjes kunnen grootse dingen doen. Dat bewijst de groeiende herkenbaarheid van DataSense.

En in de toekomst? DataSense heeft in Studio Ignite een partner gevonden voor ad hoc oplossingen, maar weet dat de deur ook openstaat voor langetermijnprojecten.

datasense

Klaar voor een samenwerking?

contacteer ons
  • Next ProjectVolledige rebranding voor Collide