Skip to main content

Nieuwe website voor Dots & Arrows

Klant

Dots & Arrows

Diensten

  • Website
  • Content Creation
  • Social Media

Nieuwe website, frisse wind

Van A tot Z. Het klinkt cliché, maar het is precies wat we deden (en nog steeds doen) voor Dots & Arrows. Van een strategische workshop en nieuwe website tot het vertellen van een online verhaal. Dots & Arrows kwam, Studio Ignite zag, en samen overwonnen we. Maar oordeel gerust zelf.

www.dotsandarrows.eu

Strategische en creatieve partner

Design gaat verder dan esthetiek. Daar staan we voor, en dat hebben ze ook bij Dots & Arrows begrepen. Voor de nieuwe website doorliepen we het volledige creatieve proces. Ons creatieve proces. In een strategische workshop groeven we naar de wensen en noden, zowel op basis van intuïtie en gevoel, als op basis van research.

Next up: wireframes, copy en UI design, in die volgorde. Uit ervaring weten we dat dat de ideale flow is. Voor de copy peilden we – uiteraard – ook naar de gewenste tone of voice, deden we keyword research en gingen we op zoek naar woorden die voor zichzelf spreken. Het resultaat? Een mature, maar no-nonsense stijl die mensen triggert.

Van MVP tot puntjes op de i

Een full blown website vanaf de start? Natuurlijk. We denken aan alle details. Maar net zoals een organisatie leeft en groeit, doet een website dat ook. We leverden voor Dots & Arrows een MVP op, waarna we de volgende stappen zetten om de website uit te breiden met zinvolle content, nieuwe features en extra informatie.

Die nieuwe content bouwt verder op de bestaande, maar biedt steeds een meerwaarde. Geen overbodige tekst, wél diepgaande inzichten en relevante (use cases). Zo werken we permanent aan nieuwe referentiecases en bouwen we aan een blogpagina. Die blogs? Hapklaar mét inhoud.

MVP mag dan wel staan voor ‘Minimum Viable Product’, die hoeft niet in te boeten aan performance, looks of inhoud.

Ook de eerste versie van de website werd volledig SEO-geoptimaliseerd en voldoet aan alle eisen. Daar staan we op.

Online verhaal met duidelijke lijn

Een spot-on website is de basis voor online aanwezigheid. Een duidelijk online verhaal is een ander paar mouwen. Om dat verhaal te vertellen, voorzien we voor Dots & Arrows ook fotografie, beheren we hun social media & creëren we sterke content, in woord en beeld. Steeds op maat, steeds beter.

Voor de LinkedIn-pagina van Dots & Arrows creëerden we een herkenbare stijl aan de hand van templates die opvallen in de massa, maar wel matuur zijn, zoals het bedrijf zelf. Ook in het andere beeldmateriaal dat we voorzien spelen de kleuren & het logo een belangrijke rol. Centraal? Daar staan de mensen.

Klaar voor een samenwerking?

contacteer ons
  • Previous ProjectSocial media & online aanwezigheid voor Hived

  • Next ProjectWebsite en Content Creation voor Supersonic