Skip to main content

Social media & online aanwezigheid voor Hived

Klant

Hived

Diensten

  • Website
  • Social Media

Levendig & helder online verhaal

Een klein bedrijf met een grootse missie. Dat is Hived. En dat is het online verhaal dat ze willen vertellen. Als matchmaker in IT maken ze met hun aanpak het verschil in de markt. Dat verschil, met de nadruk op persoonlijkheid, moest ook naar hun online verhaal worden vertaald. Of wij dat konden doen? Uiteraard.

Levendig, maar matuur

Die 2 ingrediënten vormen dan ook de basis van hun online succesrecept. Zowel op de website als voor hun social media trekken we resoluut die kaart. De levendigheid weerspiegelt zich in de kleuren en de eenvoud. Dat het team van Hived ook een aanstekelijke glimlach heeft, was alleen maar mooi meegenomen. De maturiteit blijkt dan weer uit de structuur en het inhoudelijke deel van de website en de content van de social media posts. Expertise, herkenbaarheid en kennis staan hier centraal.

Hived mag dan een klein, dynamisch team zijn met een levendige huisstijlmaturiteit is in deze sector een no-brainer.

 

ABC. Advies, beheer & creatie

Dat design & content volgens ons verder gaan dan creatie is geen geheim meer. En daar geloven ze ook bij Hived in. Onze rol in het online verhaal is drievoudig. Van advies tot beheer en creatie.

Advies

Dat gaven we met plezier. Zowel voor een opfrissing van de website als voor de opstart van een Instagramaccount. Het team van Hived heeft een duidelijke visie, en heel wat kennis in huis. Ze weten echter heel goed waarvoor ze het best een beroep doen op professionals (dat doen hun klanten immers ook). Samen bekijken wat er mogelijk is om kwaliteit te garanderen, dat was – en is nog steeds – de insteek.

Beheer

De website beheren en updaten? Vanzelfsprekend. Zo maakten we de website dynamischer, zodat kleine aanpassingen en toevoegingen geen uren tijd hoeven te kosten.
Het social media management opvolgen? Graag. In een overzichtelijke contentkalender werken we samen aan de best mogelijke contentstrategie. We volgen de trends op de voet en analyseren de resultaten. Posten om te posten? In geen geval.

Creatie

Last but not least. Wij zijn makers in hart en nieren, ook voor alle kanalen, wensen en noden van Hived. Van social media visuals & video’s tot tekstmateriaal en merchandise. De Hived-stempel is er eentje die gezien mag worden.

Klaar voor een samenwerking?

contacteer ons
  • Previous ProjectInterne communicatie voor Bewire

  • Next ProjectNieuwe website voor Dots & Arrows